Νήματα PDO – MesoLifting

προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ

1. Τι είναι η τεχνική lifting με νήματα PDO (thread lifting)?

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο ανάπλασης και ανόρθωσης της περιοχής του προσώπου και του λαιμού. Συνίσταται στην τοποθέτηση λεπτών και 100% βιοαπορροφήσιμων νημάτων (ράμματα) με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένων βελόνων. Είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και αναίμακτη, ενώ πραγματοποιείται στο Ιατρείο είτε με την εφαρμογή μιας αναισθητικής κρέμας είτε υπό τοπική αναισθησία.

2. Τι νεότερο υπάρχει στην θεραπεία με νήματα PDO?

Η τεχνική MesoLifting προσώπου και λαιμού αποτελεί την πιο σύγχρονη μη επεμβατική θεραπεία ανόρθωσης & ανάπλασης με την συνδυαστική δύναμη των νημάτων PDO και της αυτόλογης μεσoθεραπείας PRP. Αρχικά γίνεται η τοποθέτηση των νημάτων PDO και κατόπιν μέσω των λεπτών βελονών που φέρουν τα νήματα PDO γίνεται η έγχυση αυξητικών παραγόντων που προέρχονται από το αιμοπετάλια του αίματος. Η ευεργετική δράση του MesoLifting οφείλεται στην ενεργοποίηση της παραγωγής καινούργιου και υγιούς κολλαγόνου και ελαστίνης.

3. Πώς δρουν τα νήματα?

Τα νήματα μετά την εισαγωγή τους απορροφώνται μέσα σε 4-6 μήνες από τον οργανισμό. Διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης γύρω τους και το αποτέλεσμα διαρκεί 1,5 με 2 χρόνια. Η ανόρθωση προκαλείται από το «τράβηγμα» του δέρματος με τη βοήθεια των νημάτων με ακίδες που αγκιστρώνονται στο δέρμα, ενώ η ανάπλαση μέσω των απλών νημάτων που προκαλούν την φυσική διέγερση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

4. Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα?

Αμέσως μετά την εφαρμογή παρατηρείται άμεση και εντυπωσιακή αλλαγή, ενώ για το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να περάσουν 1-2 μήνες. Η διάρκεια του τελικού αυτού αποτελέσματος είναι περίπου 1,5 με 2 χρόνια

5. Για ποιες περιοχές προσώπου και λαιμού ενδείκνυται η χρήση των νημάτων?

Το lifting με νήματα αποτελεί ιδανική θεραπεία για την διόρθωση της χαλάρωσης του περιγράμματος του προσώπου, των ρινοπαρειακών πτυχών, των γραμμών της λύπης (μαριονέτας), της περιστοματικές ρυτίδες, το πόδι της χήνας, τις ρυτίδες στο μεσόφρυο και στο μέτωπο. Επίσης βελτιώνει σημαντικά τις ρυτίδες στον λαιμό καθώς και το λεγόμενο «διπλοσάγονο».

6. Πώς τοποθετούνται τα νήματα?

Η εξαιρετικά απλή και ασφαλής διαδικασία τοποθέτησης των νημάτων πραγματοποιείται στο Ιατρείο με απλή τοπική αναισθησία (συνήθως χρήση αναισθητικής κρέμας). Οι βελόνες μέσω των οποίων γίνεται η τοποθέτηση των νημάτων είναι ειδικά σχεδιασμένες για εύκολη και ανώδυνη διείσδυση και αφαιρούνται αμέσως με μια κίνηση αφήνοντας το νήμα στη θέση που τοποθετήθηκε (στο κατώτερο στρώμα του χορίου). Αμέσως μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

7. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ νημάτων ανόρθωσης και νημάτων ανάπλασης?

Στην ανόρθωση το νήμα έχει ακίδες (αγκιστράκια) και τραβάει το δέρμα προς τα επάνω. Οι μικροσκοπικές ακίδες σε κάθε νήμα ανοίγουν σαν ομπρέλα δημιουργώντας μια στηρικτική δομή που ανασηκώνει τις χαλαρωμένες περιοχές στο πρόσωπο και λαιμό. Στην ανάπλαση δημιουργείται ένα πυκνό πλέγμα νημάτων γύρω από το οποίο θα παραχθεί νέο κολλαγόνο στο πρόσωπο και στον λαιμό.

8. Μπορώ να συνδυάσω τα νήματα με άλλες αισθητικές θεραπείες?

Τα νήματα μπορούν να συνδυαστούν άριστα με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ και μεσοθεραπεία. Το δέρμα αποκτά περισσότερη λάμψη και ενισχύεται η κολλαγογένεση.

9. Υπάρχουν παρενέργειες?

Η πλήρης απορρόφηση και αφομοίωση των νημάτων καθώς και η άσηπτη διαδικασία τοποθέτησής τους διασφαλίζει απόλυτα από την εμφάνιση ανεπιθύμητων παρενεργειών και εξαλείφει την πιθανότητα μόλυνσης. Ενδέχεται να προκύψουν μικροεκχυμώσεις, οι οποίες υποχωρούν πλήρως εντός 5-7 ημερών και καλύπτονται με μακιγιάζ. Δεν υπάρχει αίσθηση τραβήγματος ή αίσθηση ξένου υλικού στο δέρμα.

nimata-pdo-side-1

nimata-pdo-side-2

Κλείστε ραντεβού →

Άλλες Θεραπείες